Zakelijke klanten

Wat zijn de voordelen van zakelijk bestellen?

  • Eigen contactpersoon
  • Super snelle leveringen
  • Korting bij grote aantallen
  • Achteraf betalen

Kan ik BTW-vrij bestellen?

Ja, voor een intracommunautaire levering (levering naar bijvoorbeeld Belgie of ander EU-land) is dit mogelijk mits je een geldig BTW nummer hebt. Om de BTW te verleggen dien je een klantprofiel aan te maken op onze website (rechtsboven in op de homepage), en je BTW nummer in te voeren. 

Wij doen vervolgens een check of deze legitiem is. Indien akkoord kan je met je (ingelogde) profiel producten zonder BTW bestellen, dit wordt in de checkout toegepast. Na betaling ontvangt u een PDF met de door jou bestelde producten exclusief BTW.


Is er korting mogelijk?

Ja dat is mogelijk. We maken graag een offerte op maat. We bieden productadvies dat aansluit op jouw bedrijf en je wensen. Een prijs die lager wordt wanneer je meer bestelt.


Hoe snel wordt mijn aanvraag behandeld?

Niemand houdt van wachten. Daarom hoef je bij ons nooit lang te wachten, op je aanvraag ontvang je altijd dezelfde dag een offerte. Je bestelling heb je morgen of zelfs vandaag nog op kantoor.


Hoe neem ik contact op?

Onze zakelijke specialisten zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 telefonisch bereikbaar op +31854019146 of op info@artelectronics.nl

Het Art Electronics team beschikt over ruim dertig jaar expertise in de verkoop van televisies en geluidsapparatuur. Oorspronkelijk brachten we onze producten aan de man via fysieke winkels, maar vanaf 2022 hebben we onze eigen website gelanceerd om onze troef, namelijk de meest competitieve prijzen in Nederland en België, rechtstreeks aan onze klanten aan te bieden.

Bij Art Electronics zijn we bijzonder bedreven in het onderhandelen over de inkoopprijzen van ons assortiment. Dit vakmanschap wordt duidelijk weerspiegeld in ons aanbod en onze prijzen. We zijn nauw verbonden met alle gerenommeerde A-merken en garanderen dat producten die vóór 22:00 uur besteld zijn, de volgende dag bezorgd worden. Wij maken geen gebruik van dropshipment, maar bewaren al onze producten in ons eigen magazijn. Dit stelt ons in staat om onze belofte van tijdige levering altijd waar te maken (met enkele uitzonderingen daargelaten). Ons magazijn bevindt zich in Roden, Drenthe, vanwaar we dagelijks onze producten verzenden naar klanten in Nederland en België.

Door ons partnerschap met gevestigde A-merken ben je als klant bij Art Electronics verzekerd van kwaliteit. Elk merk biedt support aan voor de verkochte producten, deze informatie is te vinden op onze garantie- en reparatiepagina. Om onze toezegging voor leveringen na te komen, werken we al vele jaren samen met onze betrouwbare bezorgers. Voor zendingen naar België en voor kleinere producten hebben we ook Connected Logistics en PostNL als partners aan boord.

Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons bij Art Electronics. We zetten ons in om onze klanten een voortreffelijke winkelervaring te bieden; ons team is altijd paraat om vragen te beantwoorden, technische hulp te bieden en eventuele problemen op te lossen.