Europese Modellen

Al onze televisies worden ingekocht via diverse leveranciers uit zowel de Benelux als Europa. Hierdoor heb je verschillende regiocodes. Dit komt veel bij Samsung en LG voor, Philips en TCL hanteren geen verschil in codes per regio. Enkel de winkels met adviesprijzen (online) kopen rechtstreeks bij de NL distributeur.

Omdat Nederland één van duurste distributeurs van Europa is en verplichte adviesprijzen hanteert kopen wij in via distributeurs in binnen- en buitenland met de beste aanbiedingen en kunnen wij hierdoor scherpe prijzen hanteren waar jij als klant van kan profiteren. Net als bij Nederlandse producten heb je altijd standaard 2 jaar fabrieksgarantie op het product. Defecten worden verholpen door gecertificeerde Nederlandse servicecentra. 

Wij leveren dus zowel Nederlandse (Benelux) modellen als Europese modellen,  bij Europese modellen kan de regiocode afwijken van modellen die in Nederland zijn ingekocht. Dit verschil is te herkennen door een andere (distributeurs)code op de sticker. 

Voorbeeld: Je bestelt een Samsung CU7170, in dat geval kan je een CU7172 geleverd krijgen of XXN is bijvoorbeeld XXH. Verder is er geen verschil tussen deze modellen, al onze toestellen zijn identiek en geschikt voor de Nederlandse markt (voorzien van Benelux software zoals de NL distributeurs) en dus gegarandeerd geschikt voor Ziggo, Canal Digitaal, Telenet en alle andere providers.

Ze werken dus uitstekend met de digitale TV modules en beschikken over alle Nederlandse Apps zoals Netflix, Youtube, enzovoort en digitale Nederlandse handleiding.

Er komt er maar 1 model uit de fabriek van de fabrikanten van een bepaald model of type televisie en er bestaan geen verschillende modellen van. Indien een Nederlandstalige handleiding ontbreekt hebben wij deze altijd digitaal beschikbaar voor u.

Het Art Electronics team beschikt over ruim dertig jaar expertise in de verkoop van televisies en geluidsapparatuur. Oorspronkelijk brachten we onze producten aan de man via fysieke winkels, maar vanaf 2022 hebben we onze eigen website gelanceerd om onze troef, namelijk de meest competitieve prijzen in Nederland en België, rechtstreeks aan onze klanten aan te bieden.

Bij Art Electronics zijn we bijzonder bedreven in het onderhandelen over de inkoopprijzen van ons assortiment. Dit vakmanschap wordt duidelijk weerspiegeld in ons aanbod en onze prijzen. We zijn nauw verbonden met alle gerenommeerde A-merken en garanderen dat producten die vóór 22:00 uur besteld zijn, de volgende dag bezorgd worden. Wij maken geen gebruik van dropshipment, maar bewaren al onze producten in ons eigen magazijn. Dit stelt ons in staat om onze belofte van tijdige levering altijd waar te maken (met enkele uitzonderingen daargelaten). Ons magazijn bevindt zich in Roden, Drenthe, vanwaar we dagelijks onze producten verzenden naar klanten in Nederland en België.

Door ons partnerschap met gevestigde A-merken ben je als klant bij Art Electronics verzekerd van kwaliteit. Elk merk biedt support aan voor de verkochte producten, deze informatie is te vinden op onze garantie- en reparatiepagina. Om onze toezegging voor leveringen na te komen, werken we al vele jaren samen met onze betrouwbare bezorgers. Voor zendingen naar België en voor kleinere producten hebben we ook Connected Logistics en PostNL als partners aan boord.

Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons bij Art Electronics. We zetten ons in om onze klanten een voortreffelijke winkelervaring te bieden; ons team is altijd paraat om vragen te beantwoorden, technische hulp te bieden en eventuele problemen op te lossen.