Retourbeleid

Het kan natuurlijk voorkomen dat het product niet naar wens is. Dat is geen enkel probleem, binnen 30 dagen kun jij het product retourneren. We hanteren een aantal simpele retourvoorwaarden:

- Het product is niet in gebruik geweest of opgehangen.

- Het product moet compleet en in originele verpakking geretourneerd worden. Lees hieronder meer over het klaarmaken van je retour

- Binnen 30 dagen retourneren

Download het herroepingsformulier hier.

Overige informatie

Voor het retourneren van jouw product zijn de kosten er van voor eigen rekening. Als het product met PostNL/DPD/DHL verzonden kan worden adviseren wij dit. Wanneer het product doos ons afgehaald moet worden brengen wij 45,- euro in rekening. Let op: Wij beoordelen jouw retour op basis van de originele staat waarin het product geleverd is. Is er sprake van schade na het retourneren van jouw product, kunnen wij een waardevermindering in rekening brengen. Je kunt mailen naar info@artelectronics.nl als je je product wilt retourneren. Onze logistieke partner haalt het product bij jou thuis op, zo hoef je de deur niet uit. Zorg dat het product in originele verpakking klaarstaat voor de bezorger.

Het klaarmaken van je retour

Verpak het product in de originele verpakking. Denk hierbij ook aan eventuele accessoires. Het is van belang om alle onderdelen op de juiste plek in te pakken om zo beschadigingen te voorkomen. Sluit de verpakking af met doorzichtig tape, niet met duct tape of gekleurde tape.

Ruilen

Het is helaas niet mogelijk om producten direct te ruilen. Je kunt een nieuw product bestellen en daarna contact opnemen met onze klantenservice. Zij koppelen het leveren van het nieuwe product aan de afhaal van je vorige bestelling. Als de retour aan de voorwaarden voldoet en het product gecontroleerd is, ontvang je binnen 5-7 werkdagen je aankoopbedrag terug.

Terugbetaling

Zodra je retour verwerkt is door onze retourafdeling, staat het bedrag binnen 5 tot 7 werkdagen op jouw rekening.