Garantiepakketten

Art Electronics garantiepakketten

Je wilt zo lang mogelijk en zorgeloos kunnen genieten van jouw nieuwe televisie die je bij Art Electronics hebt gekocht. Daarom geven wij standaard 2 jaar garantie op onze producten. Deze garantie wordt aangeboden vanuit Art Electronics en vanuit de fabrikant. Onder deze garantie vallen technische defecten aan het apparaat met uitzondering van gebruikersschade.

Als je een artikel aanschaft bij Art Electronics mag je er dan ook van uitgaan dat het apparaat werkt zoals je verwacht bij normaal gebruik. Het kan echter altijd gebeuren dat er onverhoopt een technisch defect opspeelt buiten de standaardgarantie van 2 jaar. Om jou toch de juiste service te kunnen bieden en ervoor te zorgen dat je nóg langer kan genieten van je aankoop, bieden wij de optie om extra garantie aan te schaffen bij ons. De pakketten zijn gebaseerd op het aankoopbedrag van de televisie.

Wat houdt het pakket in?

  • Je koopt 2 jaar extra garantie. Dat houdt in dat je in totaal 4 jaar garantie hebt op technische defecten;
  • Voor defecten die buiten de standaard garantie vallen, wordt normaal gesproken standaard €39,95 onderzoekskosten en voorrijkosten in rekening gebracht. Bij onze garantiepakketten betaal je geen onderzoeks- en voorrijkosten;
  • Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij een gratis afhaalservice. Zo hoef je de deur niet uit;
  • Om ervoor te zorgen dat je je favoriete film, serie of programma niet hoeft te missen, bieden wij een gratis leen-tv aan.

Het Art Electronics team beschikt over ruim dertig jaar expertise in de verkoop van televisies en geluidsapparatuur. Oorspronkelijk brachten we onze producten aan de man via fysieke winkels, maar vanaf 2022 hebben we onze eigen website gelanceerd om onze troef, namelijk de meest competitieve prijzen in Nederland en België, rechtstreeks aan onze klanten aan te bieden.

Bij Art Electronics zijn we bijzonder bedreven in het onderhandelen over de inkoopprijzen van ons assortiment. Dit vakmanschap wordt duidelijk weerspiegeld in ons aanbod en onze prijzen. We zijn nauw verbonden met alle gerenommeerde A-merken en garanderen dat producten die vóór 22:00 uur besteld zijn, de volgende dag bezorgd worden. Wij maken geen gebruik van dropshipment, maar bewaren al onze producten in ons eigen magazijn. Dit stelt ons in staat om onze belofte van tijdige levering altijd waar te maken (met enkele uitzonderingen daargelaten). Ons magazijn bevindt zich in Roden, Drenthe, vanwaar we dagelijks onze producten verzenden naar klanten in Nederland en België.

Door ons partnerschap met gevestigde A-merken ben je als klant bij Art Electronics verzekerd van kwaliteit. Elk merk biedt support aan voor de verkochte producten, deze informatie is te vinden op onze garantie- en reparatiepagina. Om onze toezegging voor leveringen na te komen, werken we al vele jaren samen met onze betrouwbare bezorgers. Voor zendingen naar België en voor kleinere producten hebben we ook Connected Logistics en PostNL als partners aan boord.

Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons bij Art Electronics. We zetten ons in om onze klanten een voortreffelijke winkelervaring te bieden; ons team is altijd paraat om vragen te beantwoorden, technische hulp te bieden en eventuele problemen op te lossen.