Betalen

WAAR KAN IK MIJN FACTUUR OF ORDERBEVESTIGING VINDEN?

De orderbevestiging is per mail verstuurd. Deze kan in je spam terecht zijn gekomen.


HOE VEILIG IS JULLIE BETAALOMGEVING?

Wij maken gebruik van een beveiligde internetbeveiliging zodra je begint met het afrekenen van je bestelling. Hierdoor kunnen anderen niet stiekem meekijken. Via SSL worden je transactiegegevens versleuteld verstuurd. Je herkent een veilige SSL- verbinding aan het groene slotje in het adresbalk van je browser.


WELKE BETAALMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Bij ons kun je betalen met iDeal, Bancontact / Mister Cash, Mastercard of Visa.


WAT ZIJN DE BETAALGEGEVENS VAN ART ELECTRONICS?

Art Electronics
IBAN: NL37 RABO 0365 7205 26

Vermeld bij de betaling altijd je naam en ordernummer.


HOE KAN IK CASHBACK KRIJGEN OP EEN PRODUCT?

Helaas, wij doen niet mee aan de cashback acties van de fabrikanten. Geen zorgen, zelfs na cashback zijn wij bijna altijd goedkoper dan andere aanbieders.


WELKE CADEAUBONNEN KAN IK GEBRUIKEN BIJ HET AANSCHAFFEN VAN EEN PRODUCT?

Cadeaubonnen kun je bij ons niet verzilveren.


HOE SNEL WORD IK TERUGBETAALD NA RETOURNEREN?

Zodra je retour is verwerkt staat het bedrag binnen 3 tot 5 werkdagen op jouw rekening.

 


BTW VRIJ BESTELLEN, IS DIT MOGELIJK?

Ja, voor een intracommunautaire levering (levering naar bijvoorbeeld Belgie of ander EU-land) is dit mogelijk mits je een geldig BTW nummer hebt. Om de BTW te verleggen dien je een klantprofiel aan te maken op onze website, en je BTW nummer in te voeren. 

Wij doen vervolgens een check of deze legitiem is. Indien akkoord kan je met je (ingelogde) profiel producten zonder BTW bestellen, dit wordt in de checkout toegepast. Na betaling ontvangt u een PDF met de door jou bestelde producten exclusief BTW.

Het Art Electronics team beschikt over ruim dertig jaar expertise in de verkoop van televisies en geluidsapparatuur. Oorspronkelijk brachten we onze producten aan de man via fysieke winkels, maar vanaf 2022 hebben we onze eigen website gelanceerd om onze troef, namelijk de meest competitieve prijzen in Nederland en België, rechtstreeks aan onze klanten aan te bieden.

Bij Art Electronics zijn we bijzonder bedreven in het onderhandelen over de inkoopprijzen van ons assortiment. Dit vakmanschap wordt duidelijk weerspiegeld in ons aanbod en onze prijzen. We zijn nauw verbonden met alle gerenommeerde A-merken en garanderen dat producten die vóór 22:00 uur besteld zijn, de volgende dag bezorgd worden. Wij maken geen gebruik van dropshipment, maar bewaren al onze producten in ons eigen magazijn. Dit stelt ons in staat om onze belofte van tijdige levering altijd waar te maken (met enkele uitzonderingen daargelaten). Ons magazijn bevindt zich in Roden, Drenthe, vanwaar we dagelijks onze producten verzenden naar klanten in Nederland en België.

Door ons partnerschap met gevestigde A-merken ben je als klant bij Art Electronics verzekerd van kwaliteit. Elk merk biedt support aan voor de verkochte producten, deze informatie is te vinden op onze garantie- en reparatiepagina. Om onze toezegging voor leveringen na te komen, werken we al vele jaren samen met onze betrouwbare bezorgers. Voor zendingen naar België en voor kleinere producten hebben we ook Connected Logistics en PostNL als partners aan boord.

Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons bij Art Electronics. We zetten ons in om onze klanten een voortreffelijke winkelervaring te bieden; ons team is altijd paraat om vragen te beantwoorden, technische hulp te bieden en eventuele problemen op te lossen.