De beste TV-Technologieën: OLED, QLED, Neo QLED en QNED bij Art Electronics en ontdek welke bij jou past.

De beste TV-Technologieën: OLED, QLED, Neo QLED en QNED bij Art Electronics en ontdek welke bij jou past.

Verken de wereld van TV-technologieën: OLED, QLED, Neo QLED en QNED bij Art Electronics en ontdek welke het beste bij uw behoeften past. Bij Art Electronics begrijpen we dat het kiezen van een nieuwe tv opwindend maar uitdagend kan zijn, gezien de overvloed aan geavanceerde technologieën die beschikbaar zijn. Laten we samen de wereld van de beste tv-technologieën verkennen en ontdekken welke optie het beste bij u past.


1. OLED (Organic Light-Emitting Diode):

Voor liefhebbers van perfectie in films en series

OLED-tv's leveren indrukwekkende beeldkwaliteit door gebruik te maken van organische verbindingen die individuele pixels kunnen verlichten. Dit resulteert in perfecte zwarttinten, uitstekend contrast en brede kijkhoeken. Ideaal voor filmliefhebbers en serieliefhebbers die de hoogste beeldkwaliteit willen ervaren, vooral in donkere kamers.

Klik hier voor alle OLED varianten in ons assortiment! 

2. QLED (Quantum Dot Light Emitting Diode):

Voor liefhebbers van helderheid en dagelijkse kijkers

Betreed de wereld van perfectie met OLED-tv's van Art Electronics. Deze televisies bieden verbluffende beeldkwaliteit door gebruik te maken van organische verbindingen die individuele pixels verlichten. Het resultaat? Perfecte zwarttinten, indrukwekkend contrast en brede kijkhoeken. Ideaal voor degenen die streven naar de hoogste beeldkwaliteit, vooral een goede keuze in goed verlichte kamers.

Klik hier voor alle QLED varianten in ons assortiment! 

3. Neo QLED:

Voor fanaten van beeldkwaliteit en gaming-enthousiastelingen

Neo QLED, een evolutie van QLED, introduceert nieuwe backlight-technologie met minuscule leds. Hierdoor wordt het contrast verbeterd en is er betere controle over lokale dimming. Ideaal voor degenen die de nadruk leggen op beeldkwaliteit en graag genieten van films en games met verbeterde visuele details.

Klik hier voor alle Neo QLED varianten in ons assortiment! 

4. QNED (Quantum Dot NanoCell LED):

Voor kleurrijke kijkers van diverse content

QNED-tv's combineren quantum dot-technologie, NanoCell-technologie en mini-LED backlight. Dit zorgt voor verbeterde kleurweergave en helderheid, waardoor het een solide keuze is voor gebruikers die een compromis zoeken tussen OLED en QLED. Geschikt voor diverse content en kijkomgevingen.

Klik hier voor alle QNED varianten in ons assortiment! 

Welke Technologie Past bij Jou?

  • Voor perfectionisten: Kies OLED voor ongeëvenaarde zwarttinten en contrast.
  • Voor liefhebbers van helderheid en dagelijkse kijkers: QLED biedt heldere beelden en levendige kleuren, ideaal voor goed verlichte kamers.
  • Voor fanaten van beeldkwaliteit en gaming-enthousiastelingen: Ga voor Neo QLED als u verbeterd contrast en nauwkeurige lokale dimming waardeert.
  • Voor kleurrijke kijkers van diverse content: QNED is een uitstekende keuze voor verbeterde kleurweergave zonder de prijs van OLED.